Tokio originalaus užkandžio gaminti jums dar neteko! Nustebinkite namiškius ir svečius.
Sudėtis
- 2 svogūnai
- 150 g dešros
- 2 paprikos
- 2 kiaušiniai
- 2 šaukštai miltų
- žalumynai pagal skonį
- druska ir juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimas
- Supjaustykite svogūną 1–1,5 cm storio griežinėliais, švelniai išspauskite jų vidurį, kad gautumėte žiedus. Likusias svogūno dalis susmulkinkite kartu su paprikomis. Dešrą sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su daržovėmis.
- Suberkite susmulkintas žoleles, sudėkite miltus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
- Įkaitintoje keptuvėje paskleiskite svogūnų žiedus, sudėkite įdarą ir kepkite iš abiejų pusių su uždengtu dangčiu, kol parusvės.