Antradienis, 22 balandžio, 2025

Naujausi

Sultingos ir aromatingos mėsos dešrelės su sūriu, žolelėmis ir paprika

Skanus patiekalas bet kokiai progai!

Ingredientai:

  • bet kokia malta mėsa – 1 kg
  • svogūnas – 1 vnt.
  • česnakai – 1 – 2 skiltelės
  • neaštri paprika – 1 vnt.
  • petražolės ir krapai pagal skonį
  • grietinė arba majonezas – 1 valgomasis šaukštas
  • paprikos milteliai – 0,5 šaukštelio
  • muskatas – 0,5 šaukštelio
  • baltos duonos trupiniai pamarinavimui – 2 – 3 šaukštai
  • kiaušinis – 1 vnt.
  • sūris – 60 g
  • sviestas arba augalinis aliejus.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimas:
  1. Svogūnus, paprikas ir žoleles sumalkite su mėsmale.
  2. Sudėkite kiaušinį, grietinę, druską, pipirus ir visus prieskonius, gerai viską išmaišykite.
  3. Įmaišykite šią masę į faršą, įberkite džiūvėsius ir druskos pagal skonį.
  4. Sušaldytą sviestą supjaustykite gabalėliais.
  5. Ant stalo paklokite plėvelę ir įdėkite šiek tiek faršo, suformuokite blyną ir apibarstykite tarkuotu sūriu, įdėkite gabalėlį sviesto ir truputį krapų. Sulenkite blyną į dešros formą, užlenkdami kraštus.
  6. Suformuotą faršo dešrą įdėkite į padengtą kepimo popieriumi kepimo skardą.
  7. Kepkite 180°C temperatūroje 40 – 45 minutes.
  8. Patiekite apibarstę smulkintomis žolelėmis.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Antradienio horoskopas (balandžio 22 d.): Dviems Zodiako ženklams šiandien gali atsiverti netikėtos galimybės.

Atraskite šiandienos perspektyvas savo zodiako ženklui.✨ Gaukite tikslias įžvalgas apie meilę ❤️, karjerą ir pinigus 💼💰, ir sveikatą 🍃. Perskaitykite savo horoskopą ir...

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...
---