Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Bandelės su obuoliais. Nepaprastai skanu ir tirpsta burnoje

Ingredientai:

  • Bemielė sluoksniuota tešla – 0,5 kg
  • Obuoliai – 4 vnt.
  • Kiaušinis – 1 vnt
  • Cukrus – 50 g
  • Sviestas – 30 g
  • Cinamonas

Gaminimo procesas:

  1. ✔ Kruopščiai nuplaukite obuolius ir supjaustykite juos kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Į keptuvę suberkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  2. ✔ Viską troškinkite, kol obuoliai suminkštės. Įdaras gaunasi labai skanus. Reikia nuolat saugoti nuo namiškių, kad jie nesuvalgytų jo anksčiau, nei baigsis tešla.
  3. ✔ Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, šiek tiek iškočiokite. Supjaustykite tešlą stačiakampiais, padarykite pjūvius vienoje pusėje, kaip nuotraukoje, ant kitos pusės dėkite įdarą.
  4. ✔Dėkite tiek įdaro, kiek jums patinka: kuo daugiau, tuo skaniau, bet nepersistenkite – kad galėtumėte prispausti kraštus. Suspauskite kraštus, dėkite bandeles ant kepimo skardos, viršų aptepkite kiaušinio tryniu.
  5. ✔ Ištepti reikia, kad ant iškepusių bandelių susidarytų gardi plutelė. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje, kol pagels. Nepaprastai skanios bandelės su obuoliais jau pagamintos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---