Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Skaniausi pasaulyje, auksiniai daržovių blynai. Išbandykite

Būna, kad nusipirkus žiedinio kopūsto galvą, padedame ją į šaldytuvą, o po poros mėnesių turime iškart išmesti į šiukšliadėžę. Ir viskas, nes šis produktas nėra siejamas su kuo nors ypatingu skaniu. Jei atvirai, jei vis dar nesate patenkintas žiedinių kopūstų skanėstais, tada tiesiog nesusidūrėte su sėkmingu receptu.

Auksiniai blynai yra būtent tas patiekalas, nuo kurio užsimezga šilti santykiai su šia daržove. Pagal savo išvaizdą jų negalima atskirti nuo visų mėgstamų bulvinių blynų, o kopūstų skonis kartu su kitais ingredientais pastebimai pasikeičia. Išbandykite, būsite maloniai nustebinti.

Jums reikės:

  • Žiedinio kopūsto 1 kg
  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Majonezo 3 šaukštų
  • Kvietinių miltų 3 šaukštų
  • Kepimo miltelių 0,25 šaukštelio
  • Saulėgrąžų aliejaus kepimui

blynai

Gaminimas:

Nuplaukite kopūstus, išardykite juos į mažus žiedynus, sudėkite į šaltą pasūdytą vandenį ir palikite valandai.

Suberkite daržoves į kiaurasamtį, tada perdėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte vandenį. Kopūstus sumalkite maišytuvu. Gautą masę suberkite į gilų dubenį.

Gautą masę išplakite su kiaušiniais, majonezu, sijotais miltais ir kepimo milteliais. Maišykite ingredientus, kol mišinys taps vientisas.

Įdėkite blynus į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi, kepkite juos iš abiejų pusių, kol pagels.

Auksiniai blynai gali būti patiekti karšti su grietine arba mėgstamais padažais. Pasirinkus šį receptą, kopūsto galva niekada daugiau nepasimes jūsų šaldytuve.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---