Skanu ir paprasta!
Ingredientai:
- supjaustytas batonas – 1 kepalas
- česnakas – 4 skiltelės
- augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai
- druska – 1 arbatinis šaukštelis be kauburėlio
- paprika – 1/2 arbatinio šaukštelio
- juodieji pipirai – 1/2 arbatinio šaukštelio ar pagal skonį
- kalendra – 1/2 arbatinio šaukštelio.
Paruošimas:
- Sutraiškykite česnaką su specialia traiškykle.
- Sumaišykite augalinį aliejų, česnaką, druską ir prieskonius.
- Supjaustykite visą batono kepalą mažais kubeliais.
- Įdėkite gautus kubelius į maišelį ir supilkite aliejaus mišinį.
- Pakratykite, kad viskas susimaišytų, tada paskleiskite kepimo skardoje, padengtoje kepimo popieriumi.
- Kepkite 180°C temperatūroje 10 minučių, kol pagels.
- Uždėkite paruoštus skrebučius ant popierinio rankšluosčio ir atvėsinkite.
Gero apetito!