Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Klasikinis prancūziškas varškės pyragas – minkštesnio varškės apkepo, dar nebandžiau!

Tirpsta burnoje!

Skaniausias varškės apkepas!!! Tai tikrai tirpsta burnoje! Tiesiog neįmanoma atsitraukti bevalgant.

Ingredientai:

  • 1 kg varškės
  • 75 g manų kruopų
  • 125 g sviesto ar margarino
  • 225 g cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 3-4 šaukštai citrinos sulčių
  • tarkuotos 1/2 citrinos žievelės
  • 4 kiaušiniai
  • 1 pakelis kepimo miltelių (10 g)
  • 1 dėžutė vanilinio pudingo miltelių (40 g) arba 4 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo (aš turėjau bulvių) su vanile.
  1. Išsukite sviestą arba margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir žievelėmis iki vientisos masės. Įdėkite trynius. Manų kruopas sumaišykite su pudingo milteliais arba krakmolu. Kepimo miltelius supilkite į kreminio mišinį. Tada suberkite pertrintą varškę, baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  2. Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą formą, išlyginkite paviršių ir kepkite, kol paruduos (apie valandą 180°C temperatūroje).
  3. Leiskite varškei atvėsti formoje, tada atsargiai išimkite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---