Idėja šventiniam stalui: sluoksniuotos tešlos krepšeliai

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

Sluoksniuotos bemielės tešlos

Vištos krūtinėlės

Pievagrybių

Sūrio

Žalumynų

Svogūnų

Druskos ir pipirų

1 kiaušinio

Kaip gaminti?

Pakepinkite smulkintus svogūnus, kol jie taps permatomi. Pievagrybius ir vištieną kepkite atskirai. Susmulkinkite žalumynus, sutarkuokite sūrį. Sumaišykite visus paruoštus ingredientus, galite įberti druskos ir pipirų.

Sluoksniuotą tešlą supjaustykite nedideliais skrituliais, į jų vidurį dėkite paruošto įdaro, užlenkite kraštus.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba folija, patepkite aliejumi.

Sudėkite paruoštus „krepšelius“, patepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite 180 C temperatūroje 20-25 minutes.

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *