Pirmadienis, 27 sausio, 2025

Naujausi

Kiauliena su garstyčiomis: labai skanūs ir greitai paruošiami pietūs

Gardžius ir sočius pietus galėsite paruošti vos per pusvalandį: mėsa išliks sultinga, o padažas suteiks jai nepakartojamą skonį.

Jums reikės:

450 g kiaulienos nugarinės

1 svogūno

4 arbatinių šaukštelių garstyčių

Druskos (pagal skonį)

Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

50 ml saulėgrąžų aliejaus

Vandens

Baltojo vyno

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Išmuškite mėsą iš abiejų pusių, pabarstykite druskos ir pipirų, užtepkite garstyčių.

Įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą, apkepkite iš abiejų pusių.

Apkeptą mėsą atidėkite.

Pakepinkite svogūną.

Mėsą sudėkite atgal į keptuvę, uždenkite dangčiu, ir troškinkite maždaug 35 minutes.

Karts nuo karto įpilkite šiek tiek karšto vandens, įpilkite šlakelį baltojo vyno.

Patiekite su bulvių koše.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---