Tradicinėje Ajurvedos medicinoje imbieras vadinamas „natūralios medicinos krūtine“ dėl daugybės naudos sveikatai.
Indijoje jis naudojamas kasdien, nes imbiero arbata yra galingas vaistas nuo peršalimo ir gripo gydymui.
Štai keletas jo gydomųjų galių:
Valgykite imbierą prieš valgį, norėdami paskatinti apetitą ir aktyvinti virškinimo sultis.
Jis ramina spazmus ir skausmą.
Jis sumažina vidurių pūtimą.
Jis gydo pykinimą.
Pagerina esminių maistinių medžiagų įsisavinimą organizme.
Jo priešuždegiminės savybės nuramina sąnarių ir raumenų skausmą.
Jis efektyviai išvalo sinusus ir kūno „mikrocirkuliacinius kanalus“.
Tai padės jums sumažinti pooperacinį pykinimą.
Jis turi afrodiziakų savybes.
Tai padės sumažinti gerklės ir nosies uždegimą.
Imbierą galite pridėti prie įvairių patiekalų ir gėrimų, o siūlome tris skanius variantus:
1. Supjaustykite imbiero šaknį ir pagaminkite raminančią imbiero arbatą.
2. Įdėkite jį į desertus, kad praturtintumėte jų skonį ir pridėtumėte gydomųjų savybių.
pyragas-593bc5304b52c.jpg" alt="" width="869" height="580" />
3. Paruoškite aštrius aromatizuotus ryžius su imbieru, pridedant imbiero, žaliosios paprikos, pjaustytų česnakų ir šviežių kalendrų lapų, kurie ruošiami basmati ryžiams.
Mėgaukitės skaniu imbiero priedu ir pagerinkite savo sveikatą!