vartoti margariną, tačiau, jei įmanoma, nenukrypkite nuo recepto.
- 200 gramų miltų
- 200 gramų lydyto sūrio
- Vienas kiaušinis
- 80 gramų sviesto
- 5 gramai cukraus
- 40 gramų sezamo sėklų
- Pusė šaukštelio druskos
- Vienas šaukštelis kepimo miltelių
Gaminimas:
Sūrį sutarkuokite. Į jį įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos ir cukraus. Supilkite išlydytą sviestą. Gerai sumaišykite.
Išsijokite miltus, suberkite į juos kepimo miltelius ir sumaišykite su likusiais produktais. Jei tešla limpa prie jūsų rankų, įberkite dar porą šaukštų miltų.
Iškočiokite tešlą stačiakampio formos. Supjaustykite ją į dvi dalis ir susukite į ritinius, kuriuos supjaustykite į norimo dydžio gabalėlius.
sausainiai" width="718" height="359" />
Kepimo skardos dugną sutepkite sviestu ir išdėliokite sausainius. Kiekvieną atskirai sutepkite pienu. Patogu tai padaryti teptuku. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų.
Sausainiai turi kepti 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.