Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Blynai „Tiramisu“ – tokie gardūs ir purūs, kad tiesiog tirpsta burnoje!

Šių blynų pavadinimas kilęs iš taip pat pavadinto „Tiramisu“ deserto, nes abiems gardumynams naudojamas panašus kremas. Blynai „Tiramisu“ tikrai jus nustebins, tad būtinai paragaukite.

Sudėtis

  • 2 stiklinės miltų
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukštai kakavos
  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 0,5 šaukštelio sodos
  • žiupsnelis druskos
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 1,5 stiklinės grietinės
  • 3 kiaušiniai
  • 4 šaukštai sviesto
  • 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 4 šaukštai espreso kavos

Kremui

  • 125 g maskarponės sūrio
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 2 šaukštai cukraus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas

Pirmiausia pasiruoškite kremą. Išplakite visus ingredientus, kol gausite orią masę. Padėkite į šaldytuvą.

Toliau imkitės blynų. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir druską. Atskirame inde iki vientisos masės sumaišykite pieną ir grietinę. Sudėkite espreso, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą ir pridėkite vanilinio cukraus.

Sumaišykite pieno mišinį su sausais ingredientais ir išmaišykite, kad neliktų gabalėlių. Jei tešla per skysta, ​​pridėkite dar šaukštą ar du miltų. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje.

Iškepusius blynus sudėkite į lėkštę sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį sutepkite kremu. Štai taip ir gaminami blynai „Tiramisu“.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kino maratonas Velykoms: ką žiūrėti šventinį savaitgalį visai šeimai

Praleiskite šventinį savaitgalį kartu su artimaisiais žiūrėdami gerus ir linksmus filmus, kurie suteiks džiaugsmo ir įkvėpimo. Ką žiūrėti per Velykas? Ką žiūrėti per Velykas: ,,Hopas" Animacinė...

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...
---